Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Φάρου στο Λειβάδη

Με την παρούσα επιστολή η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ευχαριστεί τον προπονητή κ. Γιώργο Λειβάδη για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα:

Σε ευχαριστούμε Γιώργο Λειβάδη!

Οκτώ χρόνια στον ΦΑΡΟ, συνέδεσε το όνομα του μόνο με επιτυχίες!
Αρχικά στο αντρικό, ως συνεργάτης του Πολέμη, πετυχαίνουν τρεις άνοδους, οδηγώντας την ομάδα από την Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ως την Α2 Εθνική κατηγορία και κατακτούν τρία κυπελλα ΕΣΚΑΝΑ.
Στην συνέχεια προσφέρει τις υπηρεσίες του ως πρώτος προπονητής σε αγόρια και κορίτσια κατακτώντας πρωτάθληματα σε Β΄ Παίδων, Γ΄ Εφήβων, Β΄ Εφήβων,
Α΄ ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών, Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών,
Παράλληλα κατακτά τα τοπικά πρωταθλήματα και μας οδηγεί στην 2η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων και στην 3η θέση στο Πανελλήνιο Νεανίδων.
Φέτος οδήγησε την νεοφώτιστη ομάδα των γυναικών μας στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος και στην 2η θέση της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Χάσατε το μέτρημα???
Καταλαβαίνετε πως αυτές οι επιτυχίες κατατάσουν τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΙΒΑΔΗ σαν ένα προπονητή με τεράστια προσφορά στον ΦΑΡΟ!
Όμως δεν είναι μόνο αυτό… Ήταν ο ΄΄άνθρωπος μας΄΄!
Εργατικότατος, πρόθυμος, συνεννοήσιμος, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και αξιοποιούσε την τεράστια αυτοπεποίθηση του, μεταφέροντας την στην ομάδα.
Το κοφτερό μπασκετικό του μυαλό αξιοποιούσε πλήρως τις ικανότητες των αθλητών & αθλητριών του, με αποτέλεσμα οι ομάδες του να συνδυάζουν ουσία και θέαμα!
Όλοι στον ΦΑΡΟ πίνουμε νερό στο όνομα του και γιαυτό δυσκολευόμαστε να δεχτούμε πως η επόμενη χρονιά θα είναι χωρίς αυτόν!
Το μεγάλο ευχαριστώ φαντάζει πολύ λίγο, σε σχέση με τα συναισθήματα που νοιώθουμε και θέλουμε να του εκφράσουμε!
Καλή συνέχεια φίλε Γιώργο!
Εις το επανιδείν!