Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Το όνειρο των… τελικών συνεχίζεται!

Σήμερα(23/3) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του final4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό final4. Ο Φάρος Κερατσινίου εκπροσωπήθηκε από την αρχηγό μας, Ζωή Κεχαγιά και του προπονητή μας, Γιώργο Λειβάδη.

Ο κόουτς Λειβάδης τόνισε: «Είχαμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Αυτό το καταφέραμε. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 και για τον Φάρο Κερατσινίου είναι πολύ μεγάλη τμή να βρίσκεται με την πρώτη χρονιά στο φάιναλ φορ. Αγωνιστικά ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα στό γήπεδο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να δούμε καλά παιχνίδια, γιατί το χρειάζεζται το γυναικείο μπάσκετ. Όπως είπα, ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε και τον Δήμαρχο της πόλης, γιατί γίνεται σε ένα πολύ καλό γήπεδο και η διοργάνωση και τις προηγούμενες φορές που έχει φιλοξενηθεί στην Γλυφάδα ήταν πάρα πολύ καλή».

Από την πλευρά της ο αρχηγός μας, Ζωή Κεχαγιά δήλωσε: «Καλησπέρα κι από εμένα κι ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θα δώσουμε το 100% σε μια γιορτή ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Θα είναι τα παιχνίδια ισότιμα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιες των δυνατοτήτων μας.»

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κλειστό Γλυφάδας «Μ.Λιούγκας»

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

17.00 ΑΣ ΠΑΟΚ – Αθηναϊκός ΑΣ

20.00 ΑΟ Φάρος Κερατσινίου – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

15.30 Μικρός Τελικός

18.30 Τελικός

*Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα μεταδoθούν από το web της ΕΡΤ